Категорија производа
Контактирајте нас

Схангхаи сјај средње Интернатионал Траде Цо., Лтд

Додај : соба 308 креативни квартал Северне Wанке, Но2000, Донгминг Роад, Пудонг нову област, Схангхаи, Кина

Тел:86-21-66531378

Факс : 86-21-66531373

Емаил :sales@ingredient4health.com

Врућа линија за сервис
+86-21-66531378

о нама

Дом > о нама


Основана 2008, посвећен понуди премиум квалитету витамина, Амино киселина, ботанички екстракт, засади протеина, органску храну и састојке хране за широм света купце, Схангхаи сјај Високи међународни се развило у потпуно призната компанија у индустрији за исхрану. Из наше корпоративне канцеларије у Кукамонга, у Калифорнији, управља центар у Шангају, набавком тима у Кини и Индији, складиштима на запад и исток Сједињених Држава, уверите се да сија високо Интернатионал је у стању да брзо реагују и задовољење потреба за цустомерс'вариоус.

Високо ефикасни залихе ланац систем који укључујући 42 језгро добављачи и 102 резервне копије "Добављачи" омогућава сијати високи трошкови 10% однесељ доле од других добављача. ИСО , кољер, Халал, ГМП за цертификацију да радимо заједно са тим надзора професионалних установа је гарант квалитета.

Као одговор на глобалне потребе и по захтеву купаца, сија високо је успоставила је јединствени убиствених Рандамп; Д тим који чине професори, нутриционисти, искусни тецхницистс и директор продаје. Цросс -индустријске технологије, ферментација, микро енкапсулација, више уграђивања технологије, нанотехнологија су учествовали да развије нове производе или побољша присутан биорасположивошћу.

Доноси природни састојци за здравље, сјај средње никада не престаје.Online customer service
Online customer service system